Ingrediencie
- Kuracie pečienky 150g
- vajcia 2
- malá cibuľa 1 do fašírky + 1 do dusenej mrkvy
- cesnak 1 strúčik do fašírky + 2 strúčiky do dusenej mrkvy
- fazuľové struky 500g
- strúhanka 150g
- hladká múka 50g
- mrkva 500g
- paradajkový pretlak 1 dcl
- voda 3 dcl
- soľ
- čierne korenie
- olej
Príprava
Fašíirky
- Uvaríme na drobno nakrájané 1cm fazuľové struky.
- Kuracie pečienky očistíme od žíl a čisté mäsko roztlačíme vydličkou.
- Všetky ingrediencie zmiešame. Ak sa zmes rozpadá, možeme ju trochu pomixovať
ponorným mixérom (nie však priveľmi, lebo chceme aby zostali aj celistvejšie kúsky fazuľky) - Urobime malé fašírky a pražíme ich na slabom ohni.
Dusená mrkva
- Do rozpáleného oleja pridáme na drobno nakrájanú cibuľu, cesnak a mrkvu.
- Zalejeme vodou a pretlakom a následne necháme dusiť.
- Pred koncom okoreníme.
Zaujalo Vás to? Napíšte svoj názor prosím