“Milujem všetko výnimočné. Výnimočných ľudí, výnimočné momenty, výnimočné prostredie. Toto všetko sa spája aj v dobrom jedle a víne... Narodil som sa na horskej chate v Roháčoch, kde moja mama - chatárka a skvelá kuchárka položila základy mojím chuťovým pohárikom. Napriek prosbám rodičov ubrať sa iným smerom, vyštudoval som hotelovú akadémiu v Liptovskom Mikuláši. Doslova ma zhltlo hoteliérstvo a gastronómia. Tvrdím, že toto povolanie je koníček a diagnóza zároveň ☺. Zastaralé praktiky gastronómie opúšťajú naše malebné Slovensko veľmi pomaly. Ja robím všetko pre to, aby som to zmenil a aj v našej reštaurácii Hotela Koliba Gréta sa snažíme ľudom ukázať, že aj tradičná kuchyňa môže byť zdravšia a s nádychom moderných spôsobov úprav určite aj zaujímavejšia. Nazdravie a dobrú chuť!”